Om os

Om os

Virksomheden er stiftet og ejes af Henrik Juul Jensen. Henrik er 45 år gammel og ægte nordjyde. Han har en solid baggrund og mange års erfaring fra den danske ambulance- og redningstjeneste. I mere end 16 år har han arbejdet som ambulanceredder og er samtidig uddannet brandmand. Han er endvidere uddannet som førstehjælps-instruktør gennem Dansk Røde Kors og godkendt af Dansk Førstehjælps Råd. Endvidere er han uddannet sergent og har været udsendt med forsvaret i Irak som gruppefører for en sanitetsenhed.

Saving Lives arbejder for, at så mange danskere som muligt bliver kvalificerede førstehjælpere, så der altid i fremtiden kan være mindst én til stede, som kan træde til og gøre en forskel, når sygdom eller ulykke rammer.

International undervisning

Vi har dygtige og meget kompetente instruktører som gerne underviser jer på engelsk. Dit engelsk kursus kan også planlægges og afholdes som intensivt førstehjælpskursus. Vi underviser på alle niveauer og leverer kun spændende og motiverende førstehjælpskurser med et minimum af teori.

Førstehjælpsudstyr

Saving Lives bestræber sig på at give alle vores kunder råd til at leve mere trygt og sikkert i hverdagen ved at tilbyde førstehjælpsudstyr til lave priser. Hele vores sortiment lever op til gældende sikkerhedskrav og er altid i en meget høj kvalitet og standard.

Vi har erfaringen

Med mere end 16 års erfaring som ambulance-redder er Saving Lives i dag en af de mest benyttede og seriøse aktører på markedet når det gælder afholdelse af førstehjælp i Danmark. Vi står altid klar til at råde og vejlede kunder ud fra vores mangeårige erfaring, så de kan få en tryggere hverdag.

Booking

Hos Saving Lives gør vi det nemt og enkelt at indhente tilbud på jeres næste førstehjælpskursus. Find dit kursus, udfyld og send kontaktformularen, vi kontakter dig indenfor 24 timer. Vi aftaler fælles en passende dato/tid for afholdelse af førstehjælpskurset. Efter dette modtager du en endelig bekræftelse samt eventuelle vilkår.