Om os

Om os

Virksomheden er stiftet og ejes af Henrik Juul Jensen. Henrik er 50 år gammel og ægte nordjyde. Han har en solid baggrund og mange års erfaring fra den danske ambulance- og redningstjeneste. I mere end 23 år har han arbejdet som ambulanceredder og er samtidig uddannet brandmand. Han er endvidere uddannet som førstehjælps-instruktør gennem Dansk Røde Kors og godkendt af Dansk Førstehjælps Råd. Endvidere er han uddannet sergent og har været udsendt med forsvaret i Irak som gruppefører for en sanitetsenhed.

Som uddannet førstehjælper signalerer du, at du tager ansvar. Det giver en stor tryghed for andre at vide, at der er uddannet hjælp til stede, hvis uheldet skulle ske – om det så er i et privat hjem, på en arbejdsplads eller i en forening med mere.

Saving Lives arbejder for, at så mange danskere som muligt bliver kvalificerede førstehjælpere, så der altid i fremtiden kan være mindst én til stede, som kan træde til og gøre en forskel, når sygdom eller ulykke rammer.

Vores mission

Hos Saving Lives stræber vi efter at blive en af Danmarks førende udbydere af førstehjælps- og brandkurser.

Vores mange års erfaring fra den Danske ambulance- og redningstjeneste sikrer, at vores undervisning er af høj kvalitet og standard

Vi er fleksible og skræddersyr gerne kurser efter dine behov i forhold til indhold og afholdelsestid.

Vores Service

Saving Lives tilbyder en bred vifte af serviceydelser indenfor blandt andet undervisning, produktsalg, serviceaftaler til hjertestartere, førstehjælpsevent, førstehjælpsudstyr med logo.

Vi tilbyder altid fleksible og effektive løsninger indenfor alle brancher og forretningsområder.

Din garanti

Vi garaterer, at kvaliteten af kurserne er i top og på et niveau, hvor alle kan være med. En forudsætning fort at bestå er, at du er til stede i samtlige af kursets lektioner og gennemfører kurset på tilfredsstillende vis. Efter det afsluttede kursus modtager kursisterne et godkendt førstehjælpsbevis.

Booking

Hos Saving Lives gør vi det nemt og enkelt at indhente tilbud på jeres næste førstehjælpskursus. Find dit kursus, udfyld og send kontaktformularen, vi kontakter dig indenfor 12 timer. Vi aftaler fælles en passende dato/tid for afholdelse af førstehjælpskurset. Efter dette modtager du en endelig bekræftelse samt eventuelle vilkår.