Brancherelateret førstehjælpskursus

Lad Saving Lives sikre jeres virksomhed med målrettet kurser i førstehjælp der er tilpasset jeres behov og ønsker.

Går din virksomhed med tanker om at afholde et eller flere førstehjælpskurser i nær fremtid, så er det vigtigt for os, at du som kunde føler dig helt tryg og ikke mindst vejledt korrekt igennem hele processen.

Der er enorm forskel på hvilke kursus vi vil anbefale til netop din branche. Måske arbejder du som murer på en stor byggeplads eller som ansat på et kontor. Det er helt forskellige typer af ulykker man kan forvente, derfor skræddersyer vi altid vores førstehjælpskursus så de passer til enhver virksomhed. På den måde vil jeres udbyttet altid være størst.

Udover dette skaber undervisning i førstehjælp tryghed for virksomhedens medarbejdere og styrker det sociale netværk. Samtidig sender I et vigtigt signal til omverdenen om, at I tager ansvar og gør en forskel. Det er både sjovt og underholdende at lære førstehjælp, og vores professionelle undervisere har mange års erfaring i at lære fra sig og undervise i virksomheden.

Saving Lives garanterer, at kvaliteten af vores kurser er i top og på et niveau, hvor alle kan være med. Efter endt førstehjælpskursus modtager kursisterne altid et godkendt førstehjælpsbevis fra dansk førstehjælpsråd.

Vi er meget fleksible med hensyn til datoer og tider hvornår et førstehjælpskursus kan afholdes. Vi underviser jer gerne om aftenen, i weekender og på helligdage.

Har i en hjertestarter i virksomheden? men er i tvivl om, hvordan den benyttes? Ønsker I måske et grundkursus i Livreddende førstehjælp eller brandbekæmpelse?”

Saving Lives tilbyder mange forskellige virksomhedskurser i Førstehjælp, Brandslukning og Genoplivning med hjertestarter.

Find det kursus som dækker jeres behov og ønsker og udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi jer indenfor 24 timer.
Invester i sikkerhed og tryghed – kontakt Saving Lives allerede i dag!

Vis mere
Hvorfor vælge os ?

Alle kursister modtager undervisning af dygtige ambulance-reddere og brandmænd. Saving Lives garanterer, at kvaliteten af vores kurser er i top og på et niveau, hvor alle kan være med.

  • Professionel undervisning
  • Vi har over 23 års erfaring
  • Modtag dit certificat på dagen
50 72 99 77
Mere information
Ingen produkter er valgt !