Basis førstehjælpsuddannelse

Vores fire timers basis førstehjælpsuddannelse er godkendt af dansk førstehjælpsråd. Denne førstehjælpsuddannelse er i dag minimumskravet for at opnå en godkendt certificering og er dermed også indgangsvinklen og startskuddet til at bygge videre på det nye modulopbyggede førstehjælpskoncept. Herefter åbner der sig et hav af muligheder indenfor vores tilvalgsuddannelser.

Vores basis førstehjælpsuddannelse sætter deltageren i stand til at handle ved f.eks. hjertestop eller ulykker. Kursisten lærer førstehjælpen alene og i samarbejde med andre skal de kunne håndtere en bevidstløs person med eller uden vejrtrækning. Endvidere får kursisterne fremvist en hjertestarter og afprøvet hvordan en sådan fungerer i praksis.

Dansk Førstehjælpsråd anbefaler, at basisuddannelsen kombineres med tilvalgsuddannelser efter behov. DFR anbefaler, at alle får opdateret denne uddannelse indenfor 24 måneder efter endt kursus.

Se vores to basisuddannelser nedenfor.

Kontakt os endelig, hvis du har eventuelle spørgsmål.

Vis mere
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Hvorfor vælge os ?

Alle kursister modtager undervisning af dygtige ambulance-reddere og brandmænd. Saving Lives garanterer, at kvaliteten af vores kurser er i top og på et niveau, hvor alle kan være med.

  • Professionel undervisning
  • Vi har over 16 års erfaring
  • Attraktive priser og rabataftaler
50 72 99 77
Mere information

Oversigt over vores Basis førstehjælpsuddannelse

Viser alle 2 resultater

Ingen produkter er valgt !