Hjertestarter kurser

I dag er der i Danmark opsat og registreret over 16.400 hjertestartere på landets hjertestarter netværk. Rigtig mange mennesker møder dagligt en hjertestarter på deres vej, men tør ikke benytte den eller tøver, den dag man står foran en person med hjertestop.

Alle kan benytte en hjertestarter i dag, den taler til dig på dansk og guider dig igennem hele genoplivningsfasen trin for trin, så du øger overlevelses chancerne for den livløse. Ved brug af en hjertestarter og HLR indenfor de første minutter menes det, at omkring 60-70 procent overlever et hjertestop, så hjertemassage og kunstigt åndedræt kan ikke stå alene.

Saving Lives tilbyder 4 timers kursus hvor du som kursist netop lærer at benytte en hjertestarter i det praktiske, håndteringen samt betjeningen, så du altid er klar til at yde livredende førstehjælp med hjertestarter den dag uheldet er ude.

Deltageren vil således være i stand til at kunne benytte hjertestarter i forbindelse med hjertestop hos børn og voksne.

Jeg vil udnytte min 16 års ambulance erfaring i kurset og give jer et godt indbydende førstehjælpskursus som i kan tage med og bruge nu og i fremtiden. Book os nu.

Vis mere
Hvorfor vælge os ?

Alle kursister modtager undervisning af dygtige ambulance-reddere og brandmænd. Saving Lives garanterer, at kvaliteten af vores kurser er i top og på et niveau, hvor alle kan være med.

  • Professionel undervisning
  • Vi har over 23 års erfaring
  • Modtag dit certificat på dagen
50 72 99 77
Mere information

Oversigt over vores Hjertestarter kurser

Viser alle 2 resultater

Ingen produkter er valgt !