Førstehjælp til private

Kan du hjælpe når der er liv på spil?

Går du eller dine kære med overvejelserne om at deltage i et førstehjælpskursus, så slå til nu og styrk din selvtillid og dine evner og bliv certificeret førstehjælper med Saving Lives. Deltagelse i et førstehjælpskursus hos os er en investering for livet.

Saving Lives gør dig i stand til at handle hurtigt og sikkert, når du skal yde livredende førstehjælp. Blandt hvor mange populære førstehjælpskurser kan du finde præcis det kursus som opfylder dine behov og ønsker – om det er Førstehjælp til børn eller et 3 timers Hjerte-lungeredningskursus, har vi altid professionelle ambulance-reddere og brandmænd til at undervise dig.

Book dig ind på et førstehjælpskursus eller brandkursus når det passer dig. Det er hurtigt og nemt at booke en kursusplads hos os. Du kan til enhver tid læse om et givent førstehjælpskursus og se indhold og vilkår under hver enkelt kursusbeskrivelse.

Når du har fundet det rigtige førstehjælpskursus skal du blot tilmelde dig online. Har du eventuelle spørgsmål til et førstehjælpskursus eller brandkursus, så tøv ikke med at kontakte os. Vi lover at kontakte dig indenfor 12 timer.

Vi glæder os meget til at undervise dig.

Vis mere
Hvorfor vælge os ?

Alle kursister modtager undervisning af dygtige ambulance-reddere og brandmænd. Saving Lives garanterer, at kvaliteten af vores kurser er i top og på et niveau, hvor alle kan være med.

  • Professionel undervisning
  • Vi har over 23 års erfaring
  • Modtag dit certificat på dagen
50 72 99 77
Mere information
Ingen produkter er valgt !